Uudisrakentaminen, suunnittelu, työnjohto ja valvonta Seinäjoella

Rakennus Taini Oy yhdistää rakennusliikkeen ja insinööritoimiston palvelut laadukkaasti saman katon alle. Saat meiltä projektisi suunnittelun, työnjohdon, valvonnan ja uudisrakentamisen – kaikki saman ammattitaitoisen yrityksen toteuttamana. Lue lisää palveluistamme ja käänny puoleemme tasokkaan rakentamisen tarpeissasi. Palvelemme asiakkaita Seinäjoella.

Ota yhteyttä

Kattavat suunnittelupalvelut

Olemme vankan kokemuksen omaava, pätevä insinööritoimisto ja tarjoamme asiantuntijuutemme käyttöösi uudis- ja korjausrakentamisen urakoissa. Tilaa meiltä projektisi pääsuunnittelu, rakennesuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu sekä tarvittavien kuvien piirtäminen. Toteutamme työt korkealaatuisesti yhdessä sovittua aikataulua ja muita sopimuksia poikkeuksetta noudattaen. Tarjoamme asiantuntijapalvelut halutessasi myös joustavana konsultointipalveluna. Ole meihin yhteydessä kysyäksesi lisää.

Pyydä tarjous

Työnjohto ja rakennustöiden valvonta

Toimimme työmaallasi luotettavana ja osaavana vastaavana työnjohtajana. Uudis- ja korjausrakentamisen saralla rakennustyön vastaavan työnjohtajan pätevyytemme kattaa kaikista vaativimmatkin vaativuusluokat. Olemme toimineet työnjohtajana lukuisissa uudisrakentamisen projekteissa Seinäjoen seudulla työn tehokkaan etenemisen ja tasokkaan lopputuloksen varmistaen.


Työnjohdon lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös rakennustöiden valvonnan palvelut. Asiantuntevalla valvonnalla varmistat rakennustöiden riskien tehokkaan hallinnan ja hyvän, säännösten mukaisen rakentamisen toteutumisen.

Kysy lisää

Tasokasta uudisrakentamista

Olemme uudisrakentamisen ammattilaisia ja toteutamme unelmiesi omakotitalon, vapaa-ajan asunnon tai muun kohteesi korkealaatuisesti. Hoidamme projektin tarpeidesi mukaan kokonaisuudessaan suunnittelusta rakentamiseen ja viimeistelyyn asti, tai vain niiltä osin, kuin sinulle parhaiten sopii. Rakennamme myös oman tuotannon asuntoja, kysy lisää rakenteilla olevista kohteista!

Rakennusliikkeenä otamme toiveesi huomioon urakan jokaisessa vaiheessa ja pidämme sinut ajan tasalla työn etenemisestä. Olemme luotettava ja helposti tavoitettava yhteistyökumppani uudisrakentamisen tarpeissasi.

Tilaa palvelut